Nyvri

Selskapsspill og spill på Internett

Posted by: admin | Category: Spill | Comments Off on Populære spilleautomater på nett

Spesielt siden fysiske spilleautomater er forbudt i Norge, har spilleautomater bare blitt mer og mer populært på nettet. Dette har blitt til en stor business og det finnes en mengde ulike selskaper som Microgaming, NetEnt, Yggdrasil og flere som hele tiden pumper ut nye spilleautomater for vi som elsker disse pengespillene. Det er ikke alle spillene som slår an, men en rekke ulike spill har blitt store suksesser. Her skal vi snakke om et par av dem, så dersom du enten er ny til spilleautomater eller en veteran har du her noen nye spill å kose deg med.

Gonzos Quest – Jakten på El Dorado

Vi kommer ikke på noen annen automat med et bedre tema enn Gonzos Quest. Denne automaten tar deg med på jakten etter gullet i Sør-Amerika, med fallende brikker og wild-symboler. Med et strålende design og feilfri grafikk forstår vi hvorfor denne automaten har blitt kongen av alle video slots.

Starburst – Den magiske klassikeren

Starburst spilleautomat er fylt opp av juveler og diamanter, og selv om du ikke kan vinne disse edelstenene kan du vinne tilsvarende pengegevinster. Denne spilleautomaten er en av de mer enkle og klassiske spillene vi har på markedet, men er likevel enormt populær. En årsak kan være den spennende bonusfunksjonen Starburst Wild. Her vil wild-symbolet gjøre hele hjulet om til et wild symbol, samtidig som resten av hjulene vil spinne en ekstra gang. Det lover deg sjanser for store gevinster!

Mega Moolah – En rekordsettende jackpotautomat

Når vi spiller på spilleautomater er det jo så klart for å vinne store gevinster. Det er nok derfor Mega Moolah har slått an så bra blant spillere på nett. Denne spilleautomaten har i løpet av sin karriere ikke bare generert mange millionærer, men også havnet i Guinness World Records for sine rekordbrytende gevinster. Mega Moolah, som tar plass på den afrikanske savannen, kan love store gevinster i årene fremover, så det er bare å prøve lykken på denne flotte automaten.