Nyvri

Selskapsspill og spill på Internett

Posted by: admin | Category: Spill | Comments Off on Brettspill – mer enn du tror!

Det å skulle samles rundt bordet til hyggelig samvær er noe de fleste av oss både trenger og ønsker seg iblant. Enten det er med familie, venner eller nye bekjentskaper, og enten man er to eller flere, er brettspill et supert samlingspunkt.

De kommer i en lang rekke varianter, og man kan nesten alltid finne ett som passer til riktig gruppe og til riktig anledning. Ofte er det de morsomme, uhøytidelige spillene som gir mest glede. På samme måte som sjakk for to er fordypning, kan et spenstig brettspill for mange være med på å åpne opp for latter og moro. Men pass på – ikke la konkurrentene slå deg fordi du ikke følger godt nok med!

Alias er et klassisk spill som kommer i flere spennende varianter, og som passer for alt fra to til mange spillere. Her er oppgaven å bruke sin kreative nerve til å beskrive et ord, begrep eller fenomen, uten å nevne det med sitt egentlige navn. Det høres kanskje enkelt ut, men prøv selv! Det er overraskende morsomt og utfordrende, og er en glimrende måte å ha det gøy på sammen. Kort fortalt er brettspill et naturlig samlingspunkt der man både kan ha det gøy og samtidig bli kjent med hverandre, så det er ingen grunn til å lure – finn spillet som passer for deg, og send ut invitasjoner til en sosial spillkveld!